Monday, February 1, 2010

Kena TAG!!

Cik Fina dah tag saya la...
Huhuhukkk...
Cik Fina...sy jawab tag ye (^_^)


1. Adakah anda rasa anda HOT???
Err....jawapan saya tidak. Mungkin HOT bagi 'dia' je kot :p [ye ke?? Perasan la ko yana]


2. Upload gambar kegemaran anda


3. Cerita pasal gambar
Budak kecik ni nama dia Nur Syifa Humaira, anak buah saya. Sampai sekarang saya masih tertanya-tanya pasal ape la budak ni dok jelir lidah sambil kerut dahi n kembangkan hidung tu.
[Syifa dah pandai jalan!! Yippee...!!]

4. Bila kali terakhir anda makan pizza
Sabtu malam ahad...pizza segera yang 'dia' belikan utk saya makan dgn kawan lepas penat meroyan kat KL satu hari. Hehe...

5. Lagu terakhir anda dengar
Faizal Tahir ~ Sampai Syurga. Baru je dengar jap tadi.

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
Mengumpulkan semangat dan buat preparation utk meeting dgn si boroi petang ni. Ngee.... :-ss

7. Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
~ yana :: mama, abah, abang, ayu (kakak saye) n ain (adik saye) n hampir sume org panggil dengan nama ni
~ kak na :: adik saya yg kembar tu
~ hid :: member2 MRSM Mersing
and the juniors
~ yan :: sha, family dia dgn laki dia
~ kak yan :: rumet kat matrik dulu
~ siti :: kakak yg keje kat kafe Kusza dulu
~ puteri :: sape tah panggil...tak hengat dah sebab kejap sgt pun
~ lea/lia :: chatters yg tak tau nama betul saya. haha....
~ makcik :: hukeii...ni cik hasmisah je yg panggil. dari lower form sampai skrg
~ dayana :: abg ayu je kot panggil aku camni. ke ada org lain?
~ sleeping beauty :: kakak saye panggil sebab sy kuat tido kalau kat jb. wakakakaka.....
~ ratu beg kertas :: mama yg bagi gelaran. anak dara dia sorg ni memang gile beg kertas. muahahahaa....

okeh....tu je. ada yang lain ke tak ek? *garu2 dagu*

8. Tag lagi 8 orang
1. Dik Cae :">
2. Hyde
3. Diha
4. Aishah
5. Lea Anif
6. Adda
7. Nak tag abg ayu cik fina dah tag
8. Nak tag cik adza pun cik fina dah tag

Sape2 kena tag tu, jawab la tag ni KALAU RAJIN ye.
Saya tak paksa ;)

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
Dia....err...dia ialah...
pemilik JKQ 26. Ngeeee....~~
[cover la konon. Wekkk...poyo je ]

<a href=


10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5
Classmate masa form 2. Saya suka kawan dengan dia. Dulu masa skolah saya suka baca cerpen yang dia buat :D

11. No. 3 ada hubungan ngan siapa
Err....tanye la dia :p

12. Bagaimana pula dengan no. 4
Dia dah kawen dgn encik Wahid :)

13. Pesanan kepada orang no. 6
Selamat melatih diri jadi isteri orang. Hehe....

14. Kata-kata cinta tok no. 2
Cinta itu tak seharusnya memiliki. Kan...kan...
Doakanlah yang terbaik utk dia :)

15. Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
Mereka 2 hati 1 jiwa :"> hikhik....

16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda
1. blogger tegar
2. nama dia fina. dulu sy panggil fent
3. hari tu dia dapat notebook free
4. dia ada adik
5. dia duduk langkawi

17. Persamaan antara kambing ngan lembu?
Dua2 ni tak pandai lintas jalan. Main redah je.

18. Perasaan anda buat tag ini
Gelisah...sebab meeting tu petang ni. Warghhh!!

19. Adakah anda tahu si razman itu sengal?
Sape beliau? Saya kenal sorang je razman...ayah kepada bestfren saya

20. GAY or LESS??
Straight. Straight je...don't belok2.


2 orang kaya kat sini:

Cae said...

blog dah takleh bukak... takleh jawab tag :|

Aishah Rahim said...

aku tak perasan kena tag. RSS feed kau tak on ye? aku tak perasan ada update dari kau.

anyway, tag akan dibuat segera!

Tak Suka

  • Tempoyak, petai, jering, cencaluk, etc..
  • Prejudis
  • Orang jual kuih talam dua muka
  • Makan daging kambing

Buatku Tersenyum

  • Senyuman si dia :p
  • Kucing yang nakal
  • Keluarga
  • Orang pekak dan bisu berkomunikasi
  • Anak-anak yatim dan OKU yang ceria

Saya Anak JOHOR!

bighandesign