Wednesday, November 3, 2010

Mintak tolong vote si comel ni

Kawan-kawan, tadi secara rasminya saya dah mendaftarkan anak sedara saya ni join Cutest Kid contest kat FB. Hehe.....1st prize dapat voucher Jusco RM500. Kalau menang boleh la Syifa dapat baju baru masa birthday nanti.

Jadi....minta tolong kawan-kawan tolong vote ye. Cara-cara nak vote :

Langkah 1 : Kena ada acc Facebook dulu
Langkah 2 : Sila like page http://www.facebook.com/Funtora
Langkah 3 : Sila klik link ni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=449958396675&set=a.449596261675.241015.288045316675 dan 'like' gambar Nur Syifa Humaira binti Kamarul Arifin. Gambar dia ada kat dalam album no 4.

Langkah 4 : Mintak jasa baik kawan-kawan semua sebarkan kat bloggers lain ek. Mekasih....jasamu dikenang. Muahmuah!

Vote budak kecik ni kat sini

Ni la gambar yang saya pertandingkan :

4 orang kaya kat sini:

dYaYgCoMeI86 said...

dh vote dh..
gud luck. :)

Cik Yana said...

mekasih :)

kalau tak keberatan, harap sudi sebarkan ye. kalau tak menyusahkan la. hehehe...... :D

Ellen said...

Hehe..boleh dik..nanti akak buatkan link kat tmpt akak yer...dan akak juga akan bantu untuk minta tlg kawan2 lain yer...nanti akak p vote plak..hehe....akak post kan akak punya Fanpage, Facebook dan Blog gak ya...

harap2 menang...bday present ni..hehe

Cik Yana said...

hehe.....mekasih ye kak. tu la...niat nak jadikan ni birthday present kalau menang

Tak Suka

  • Tempoyak, petai, jering, cencaluk, etc..
  • Prejudis
  • Orang jual kuih talam dua muka
  • Makan daging kambing

Buatku Tersenyum

  • Senyuman si dia :p
  • Kucing yang nakal
  • Keluarga
  • Orang pekak dan bisu berkomunikasi
  • Anak-anak yatim dan OKU yang ceria

Saya Anak JOHOR!

bighandesign