Monday, December 21, 2009

Hadiah daripada CIMB


Awal Muharram tahun ni jatuh pada hari Jumaat. Saya macam biasa la....kalau dapat long weekend memang tak lepas peluang balik JB. Hehe....kebetulan pulak Dik Cae mo ke JB...dia ajak tumpang sekali (maseh dik cayang) :">

Sampai2 je kat bilik, saya nampak ada satu bungkusan atas katil...



'EXTREMELY URGENT' la sangat [-(



Kat belakangnya tertampal maklumat saya...


Sila perhatikan perkataan2 yang dibulatkan. Hehe...
Outlaw Octo tu la hadiahnya...hadiah daripada CIMB.
Tapi tengok tarikh tu...sebulan baru sampai *geleng2 kepala*



Jeng...jeng...jeng.....


Tadaaaa....ni la dia Outlaw Octo yang CIMB bagi.
Transaksi saya menggunakan CIMB Clicks adalah antara yang terpilih untuk dapat Octo limited edition nih.
Hikhik...comel tak?


7 orang kaya kat sini:

Cik Yana said...

abg ayu ckp takleh komen. betul ke?

Cae said...

saya dapat jugak hadiah dari cimb, bungkusan yang sama. tapi saya dapat thumb drive. kenapa kakak dapat sotong :|

Cik Yana said...

hehehe....rezeki. lepas siap topup je tiba2 kuar message kate dpt Outlaw Octo :x

Tapi yang Summer Octo lagi comel :x :x

adza said...

wahh~ comelnye.
sy xde acc ngan cimb~

Aujinz said...

den pun gunO CIMB online gak..apo pasa tak dapek apo apo..huff huff huff...:-w

Cik Yana said...

abg ayu :: biaso la...org chumill jo dapek. abg ayu dah kacak...:))

Cik Yana said...

adza :: jadi sila la buka acc CIMB. hehehe.... :D

Tak Suka

  • Tempoyak, petai, jering, cencaluk, etc..
  • Prejudis
  • Orang jual kuih talam dua muka
  • Makan daging kambing

Buatku Tersenyum

  • Senyuman si dia :p
  • Kucing yang nakal
  • Keluarga
  • Orang pekak dan bisu berkomunikasi
  • Anak-anak yatim dan OKU yang ceria

Saya Anak JOHOR!

bighandesign