Monday, March 1, 2010

~ Weekend ~

Nothing much to say.


Cuma agak bergumbira di hari Ahad lepas sebab gi PD dgn geng2 sawan VF.
Walaupun ada sedikit terkilan.
Tapi yes!! yes!! Saya berjaya menolak tepi rasa kekok untuk bercakap dan bergurau dengan budak tu.
Namo bermusuh dengan sape2 :(


Last minute punye plan pun dapat kumpul 8 orang. Not bad huh?
Tapi Adza namo datang. Dia kata dia busy :-s
[ke awak ada kecik hati dgn saya sampai namo jumpa? Sorry eh awak kalau awak ada terasa dgn saye ke ape ke :( ]
Tak cukup korum.


Diorang naik banana boat tapi saya namo join.
Sampai Ngah tarik2 tapi sebab pinggang dan ke bawah saya berat [org cakap kaki saya lagi panjang dari badan. Haha...ye ke??], beliau give up sampai dia cakap, "Susah giler aku nak tarik budak ni. Ko ni montot berat ke Lang,". Muahahahaa....
Last2 saya duduk dalam boat amik gambar diorg je. Ekekeke....


Tak nak mandi la konon tapi last2 berendam sampai dagu jugak :))
Hambek ko!!
Nata ngan nurul la tarik :((
Dua lawan satu memang la ai kalah yu :p
Tapi tak aci Yanaki terselamat lagi semata2 sebab dia pakai long skirt. Chet!
Dulu "Pesta Tepung" dia selamat, kali ni dia selamat lagi :-w
Takpe2...next time...TIADA KOMPROMI >:)
Muahahahahaaaa.... >:) >:)


Err...ape lagi mo story eh...
Cukup la tu.


Letih tapi not bad.
Tiga kali melantak mihun goreng Nata.
Blueberry cheesecake Secret Recipe yang baru.
Tayar KJ itu pancit.
Macam-macam........


____________________ @}~~ ____________________

*** Saya tak tau kenapa akhir2 ni saya sangat outspoken. Atau saya memang macam tu? Maaf kalau ada sesiapa pernah terasa dgn saya. Saya tak pandai berpura2. Masyehhhh... ***

3 orang kaya kat sini:

cae said...

letih tapi gembira, dekat tapi jauh.
<3

Cik Yana said...

yup....dekat tapi jauh :D

adza said...

awk. sy xdtg sbb sy busy.
ari sabtu tuh sy da g muar.
blk pun da lewat malam.
so, ahad ari utk menyiapkn keja.
sy minta maap.

kecik ati ngan awk? knp? :o
mana ada sy kecik ati.
xda terasa pun ngan awk.
lumrah manusia. kkadang ssh nk mmuaskn ati semua org. :)

at least happy tgk gmbr semua happy. *nway, happy belated birthday*

Tak Suka

  • Tempoyak, petai, jering, cencaluk, etc..
  • Prejudis
  • Orang jual kuih talam dua muka
  • Makan daging kambing

Buatku Tersenyum

  • Senyuman si dia :p
  • Kucing yang nakal
  • Keluarga
  • Orang pekak dan bisu berkomunikasi
  • Anak-anak yatim dan OKU yang ceria

Saya Anak JOHOR!

bighandesign